BANAN O‘SIMLIGINING FOYDALI XUSUSIYATLARI VA YETISHTIRISH TEXNOLOGIYASI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada banan o‘simligining dorivor xususiyatlari, biologik tuzilishi, xalqaro va mahalliy hududlarda yetishtirish xususiyatlari hamda agrotexnik talablari yoritilgan