Milliy gvardiya organlari tomonidan ma’muriy huquqbuzarlik to’g’risidagi ishlarni yuritish ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu maqola orqali O’zbekiston Respublikasi Milliy gvardiyasi organlari mansabdor shaxslari tomonidan ma’muriy huquqbuzarlik sodir etgan shaxslarni aniqlash, ularga nisbatan O’zbekiston Respublikasi Ma’muriy javobgarlik to’g’risidagi kodeksiga asosan ayb uchun javobgarlikning muqarrarligini ta’minlash hamda ma’muriy huquqbuzarlik to’g’risidagi ishlarni yuritish va ko’rib chiqish tartibini takomillashtirish bo’yicha takliflar berib o’tilgan.