O‘QITUVCHILARNI INNOVATSION FAOLIYATGA TAYYORLASH TEXNOLOGIYALARI. ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu tezisimizda mamlakatimizda o‘z faoliyatini yuritayotgan va bo‘lajak texnologiya fani o‘qituvchilarini innovatsion faoliyatga tayyorlash jarayonlari yoritib berilgan.