ED’YUTON KONSEPSIYASI: NAZARIY ASOSLAR, MODELLAR VA AMALIY QO’LLASH STRATEGIYALARI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada ta'lim samaradorligini oshirishga qaratilgan Edʼyuton konsepsiyasining nazariy asoslari, amaliy ahamiyati va dolzarb muammolari atroflicha tahlil qilinadi. Konsepsiyaning zamonaviy ta'limdagi o'rni, uning asosiy prinsiplari va turli yosh guruhlari uchun qo'llash usullari ko'rib chiqiladi.