KONSTITUTSIYA-ERKIN VA FAROVON HAYOT GAROVI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada demokratik rivojlanishning poydevori bo‘lmish O‘zbekiston Respublikasi Konstitutsiyasi haqidagi fikrlar keltiriladi, yurtimizning huquqiy demokratik davlat va kuchli fuqarolik jamiyati sari yuzlanishida Konstitutsiyaning ahamiyati to‘g’risida so‘z yuritiladi.