INTELEKTUAL TADBIRKOR KONSEPSIYASI: ZAMONAVIY ILMIY YONDASHUVLAR ASOSIDA TAHLIL ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada “intelektual tadbirkor” tushunchasining mohiyati, uning zamonaviy iqtisodiy va pedagogik mazmuni, shuningdek raqamli iqtisodiyot sharoitida shakllanayotgan yangi kompetensiyalar tizimi yoritilgan. Maqolada xalqaro manbalar hamda O‘zbekistonning innovatsion rivojlanish strategiyalari asosida konsepsiyaning nazariy va amaliy asoslari tahlil qilinadi.