PUNKTUATSION XATOLAR USTIDA ISHLASH METODIKASI. FIKRNI MANTIQIY IZCHILLIKDA IFODALASH MEZONLARI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Mazkur maqolada tilshunoslikning punktuatsiya boʻlimi, punktuatsion xatolar, xatolar ustida ishlash metodikasi haqida va fikrni mantiqiyligi, izchilligini ifodalash mezonlari haqida fikr yuritiladi.