PEDAGOGIK MEROS VA INNOVATSION TA’LIM TEXNOLOGIYALARINING INTEGRATSIYASI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Mazkur tezisda ta’lim tizimining bugungi kun talablari darajasida takomillashuvi masalasi markaziy o‘rinni egallagan bo‘lib, unda milliy va jahon pedagogik merosining fundamental qoidalari bilan zamonaviy innovatsion ta’lim texnologiyalarining uzviy integratsiyasi zaruriyati ilmiy-nazariy jihatdan asoslab berilgan. Globallashuv sharoitida shaxsning kreativlik, tanqidiy fikrlash, axborot savodxonligi va muammolarni hal etish kabi XXI asr ko‘nikmalariga ega bo‘lishi ta’lim oldida turgan eng muhim vazifadir.