ISSIQ SUV TA’MINOTIDA QUYOSH SUV QIZDIRGICHLARIDAN FOYDALANISH, ULARNING AVFZALLIK VA KAMCHILLIKLARI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada issiq suv ta’minotida quyosh suv qizdirgichlaridan foydalanishning texnik, iqtisodiy va ekologik jihatlari yoritilgan. Quyosh energiyasi asosidagi suv isitish tizimlarining afzalliklari, ularni joriy etishning samaradorligi, shuningdek, ayrim cheklovlari va texnik kamchiliklari tahlil qilinadi. Maqolada O‘zbekiston iqlim sharoitida quyosh energiyasidan foydalanish imkoniyatlari, energiya tejamkorlik siyosati va qayta tiklanuvchi energiya manbalarining ahamiyati haqida ilmiy-amaliy asoslar keltirilgan.