EKOLOGIK TA’LIM-TARBIYADA STEAM YONDASHUVINING BOSHLANG‘ICH MAKTAB TIZIMIGA INTEGRATSIYASI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich ta’lim jarayonida ekologik tarbiyani samarali tashkil etishda STEAM (Science, Technology, Engineering, Art, Mathematics) yondashuvining o‘rni va ahamiyati tahlil qilinadi. Maqolada STEAM asosida ekologik bilimlarni o‘quvchilarga yetkazishning innovatsion metodlari, amaliy mashg‘ulotlar orqali ekologik tafakkurni shakllantirish, o‘quvchilarni tabiatni asrashga bo‘lgan mas’uliyatini oshirish yo‘llari bayon etilgan.