TIJORAT BANKLARI TOMONIDAN KICHIK BIZNESNI MOLIYALASHTIRISH YO‘LLARI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
O‘zbekistonning innovatsion-investitsion rivojlanish strategiyasida moliya, pul-kredit va valyuta tizimi munosabatlarining iqtisodiy o‘sishga bo‘lgan ta’sirini kuchaytirish hamda makroiqtisodiy mutanosiblikni saqlash masalalari muhim ustuvor yo‘nalish sifatida alohida  ahamiyatga molik hisoblanadi.