ЮРАК ИШЕМИК КАСАЛЛИГИ ВА АРИТМИЯСИ БЎЛГАН БЕМОРЛАРНИ УЗОҚ КУЗАТУВ БОСҚИЧИДА КАСАЛЛИКНИНГ ОХИРГИ НУҚТАЛАРИ ҚАЙД ЭТИЛИШИ. ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Юрак ишемик касаллиги (ЮИК) ва  ҳавфли аритмияси бўлган беморларни бир йиллик кузатув даврида олинган иллюстратив моделлаш натижаларини   таҳлил қилиш.