КОЛХАМИННИНГ ПРОПЕНИЛЭТИНИЛКАРБИНОЛ БИЛАН ҲОСИЛАСИНИНГ СИНТЕЗИ ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
4-(колхамино N/пропенил-1-бутин-2) карбинол эканлиги исботланди. Синтез қилинган бирикмаларнинг тузилиши инфрақизил (ИК) спектроскопия ва ядро магнит резонанси (ЯМР) усуллари орқали тасдиқланди.