THE PHENOMENON OF SOCIAL MEDIA ADDICTION IN STUDENTS: SOCIAL CONSEQUENCES AND PREVENTIVE APPROACHES ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Mazkur maqolada talabalarda ijtimoiy tarmoqlarga qaramlik hodisasi nazariy va amaliy jihatdan tahlil qilinadi. Global axborot oqimi, virtual muloqot va raqamli texnologiyalar shiddati ortib borishi bilan ijtimoiy tarmoqlardan haddan tashqari foydalanish talabalarning ruhiy salomatligi, akademik faoliyati va ijtimoiy munosabatlariga salbiy ta’sir ko‘rsatmoqda.