OILA BUZILISHINING AYOLLAR RUHIYATIGA TA’SIRINING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI. ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Oila- nikoh yoki tug’ishganlikka asoslangan kichik guruh. Uning a’zolari ro’zg’orining birligi, o’zaro yordami va ma’naviy ma’suliyati bilan bir-biriga bog’langan.