Oymomoyimga xat… ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
mazkur maqolada qalbimning rayhoni bo‘lgan insonga yetkizmoqchi bo‘lgan so‘zlarimni qisman bayon qilganman. Shu bilan birga men yoqtirgan insonga bu maqolada hech qachncha tarif berilmagan, agar tarifni to‘laqonli bilmoqchi bo‘lgan insonlar bo‘lsa marhamat qalbimga kirib bu isnsonga bo‘lgan sevgimni ko‘rib bilib olsin.