CRM VA XIZMAT SIFATI INTEGRATSIYASI: SERVQUAL ASOSIDA KPI TIZIMINI ISHLAB CHIQISH ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
Mazkur tezis kichik biznes subyektlarida xizmat sifatini tizimli boshqarish muammosiga bag‘ishlangan. Amaliyotda ko‘plab kichik korxonalarda xizmat sifati bo‘yicha aniq o‘lchovlar yetishmasligi, KPI ko‘rsatkichlarining tarqoq qo‘llanishi hamda mijozlardan qayta aloqa olish va uni tahlil qilib qarorga aylantirish mexanizmlarining sustligi kuzatiladi. Shu sababli tezisda CRM imkoniyatlari, SERVQUAL yondashuvi va KPI tizimini birlashtirgan integratsiyalashgan model taklif etiladi.