KICHIK BIZNES VA TADBIRKORLIKDA RESURSLARNI SAMARALI BOSHQARISH ORQALI RAQOBATBARDOSHLIKNI OSHIRISH. (Surxondaryo viloyati misolida) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Kichik biznes va tadbirkorlik sub’yektlarining faoliyatini rivojlantirish har bir mamlakat uchun ustuvor vazifadir. Shu bilan bir vaqtda iqtisodiyotning bosh muommosi hisoblangan resurslarning cheklanganligi va astrof-muhitning asrab avaylash ham muhim masalalardan biri hisoblanadi. Ushbu maqolada kichik biznes va tadbirkorlik sub’yektlarining atrof-muhit va ekologiyaga zararini kamaytirish bu sohaning uzoq vaqt davom etishishini va raqobatbardoshligini ta’minlashi haqida yozilgan.