QADRIYATLAR INSON MA’NAVIY KAMOLOTIGA TA’SIR ETUVCHI MUHIM OMIL ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Har bir qadriyatning negizida, mohiyati va ahamiyatida tabiat, jamiyat va ruhiy olam hodisalarini bilish, ilmiy umumlashtirish, ijtimoiy va ma’naviy taraqqiyotga ta’sir etish imkoniyatlari yotadi. Qadriyatlar inson ma’naviy kamolotiga ta’sir etuvchi muhim omil hamdir.