CHET TILLARINI OʻQITISH JARAYONIDA TALABALARDA ANALITIK TAFAKKUR MASALASI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Maqolada chet tillarini oʻqitish jarayonida talabalarda analitik tafakkurni rivojlantirishning amaliy-texnologik tizimi, analitik oʻqish talabalarda analitik tafakkurni rivojlantirish omili ekanligi hamda talabalarda analitik tafakkurni takomillashtirishning pedogogik-psixologik xususiyatlari va metodikasi yoritib berilgan.