MUSIQANING INSON HAYOTIDAGI O‘RNI VA UNING RUHIYATGA TA’SIRI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada musiqaning inson hayotidagi ahamiyati va uning ruhiyatga ko‘rsatadigan ta’siri yoritilgan. Musiqa inson kayfiyatini boshqarish, stressni kamaytirish, tarbiyaviy va madaniy ahamiyat kasb etishdagi o‘rni haqida fikr yuritiladi. Maqolada musiqa inson ruhiy holatini muvozanatlashda qanday vosita bo‘lishi mumkinligi haqida misollar bilan izoh berilgan