TURLI TARKIBLI ADRAS GAZLAMALARINING SIFAT KО‘RSATKICHLARI TAXLILI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Maqolada milliy abrli gazlamalardan Adras gazlamalarning fizik-mexanik ko‘rsatkichlari tadqiq qilingan.