BOSHLANGʻICH SINFDA IMKONIYATI CHEKLANGAN O‘QUVCHILARNING MAYDA QOʻL MOTORIKASINI RIVOJLANTIRISHDA INNOVATSION PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Mazkur ilmiy maqolamda boshlangʻich sinf oʻquvchilarining mayda qoʻl motorikasini rivojlantirishda inklyuziv taʼlim sharoitida innovatsion pedagogik texnologiyalarni qoʻllashga bagʻishlangan. Tadqiqotda motorik qobiliyatlarni rivojlantirishga yordam beruvchi zamonaviy texnologiyalar, oʻyinli yondashuvlar va didaktik vositalardan foydalanish orqali barcha oʻquvchilarning, shu jumladan, imkoniyati cheklangan bolalarning ham taʼlim jarayoniga faol jalb qilinishi yoritilgan.