YOSH RAHBAR KADRLARDA LIDERLIK SIFATLARINI SHAKLLANTIRISHNING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI (DAVLAT HOKIMIYATI ORGANLARI MISOLIDA). ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
: Maqolada yosh rahbar kadrlarda liderlik sifatlarini shakllantirishning ijtimoiy-psixologik xususiyatlari o‘rganilgan bo‘lib, ayniqsa davlat hokimiyati organlari misolida bu jarayonning o‘ziga xos jihatlari tahlil qilingan. Tadqiqotda rahbarlik sifatlari, ularning shakllanish bosqichlari hamda tashqi va ichki omillarning psixologik ta’siri chuqur tahlil qilinadi.