RAQAMLI DAVRDA HR ANALITIKASI VA SUN’IY INTELLEKT ASOSIDA INSON RESURSLARINI BOSHQARISH ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Mazkur maqolada raqamli transformatsiya sharoitida inson resurslarini boshqarish (HRM) tizimining zamonaviy yo‘nalishi — HR analitikasi va sun’iy intellekt (SI) texnologiyalarining qo‘llanilishi chuqur tahlil qilinadi. Dunyo bo‘yicha raqamli iqtisodiyotning jadal rivojlanishi sharoitida tashkilotlar o‘z inson kapitalini samarali boshqarish uchun ilg‘or texnologiyalarga tayana boshladi