YOSHLAR TARBIYASIDA MA'NAVIYATNING O'RNI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada yoshlar tarbiyasida ma’naviyatning o‘rni universitet miqyosida tahlil qilinadi. Ma’naviy tarbiya universitet ta’lim muhitida qanday shakllanishi, talabalar ongiga qanday ta’sir ko‘rsatishi va zamonaviy ta’lim muassasalarida qanday metodik yondashuvlar mavjudligi o‘rganiladi.