YASHIL KIMYO ASOSIDA EKOLOGIK XAVFSIZ TEXNOLOGIYALARNI ISHLAB CHIQISH VA SANOATGA JORIY ETISH ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Mazkur ilmiy ishda yashil kimyo tamoyillariga asoslangan ekologik xavfsiz texnologiyalarni ishlab chiqish va ularni zamonaviy sanoat jarayonlariga integratsiya qilish masalalari yoritilgan. Tadqiqotda atrof-muhitga zarar yetkazmaydigan, chiqindi hosil qilmaydigan yoki kam chiqindili, qayta ishlanadigan xomashyolar va energiya tejovchi usullar asosida ishlab chiqilayotgan texnologik yechimlar tahlil qilingan.