Surxondaryo viloyatida turizm infratuzilmasi. ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada Surxandaryo viloyatining turizm salohiyati va turizm infratuzilmasining rivojlanish holati ilmiy asosda tahlil qilinadi. Turistik infratuzilma tushunchasi, uning hududiy rivojlanishga ta’siri va mavjud muammolar ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, amaliy ma’lumotlar asosida mavjud infratuzilma imkoniyatlari baholanib, istiqboldagi rivojlanish yo‘nalishlari taklif etiladi.