XO'JALIK YURITUVCHI SUB’EKTLARDA TOVAR MODDIY ZAXIRALAR HISOBINI YURITISHNI TARTIBGA SOLISH ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada xo‘jalik yurituvchi sub’ektlarda tovar-moddiy zaxiralar hisobini yuritish tizimini takomillashtirish masalalari yoritilgan. Tovar-moddiy zaxiralarning korxona faoliyatidagi ahamiyati, ularning hisobini yuritishning zamonaviy usullari, xalqaro va milliy standartlar asosida tartibga solish mexanizmlari tahlil qilingan.