KORXONADA AUDITORLIK TEKSHIRUVI O‘TKAZISHNING TASHKILIY ASOSLARI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu ilmiy maqolada auditorlik tekshiruvini o’tkazishda buxgalteriya hisobotlarining to‘g‘riligi va ishonchliligini tekshirish orqali korporativ boshqaruvni yaxshilash, shaffoflikni ta’minlash, tashkiliy jarayonlar qay tarzda olib borilishi, uning haqqoniyligi, xato va kamchiliklarini o‘rganib baholash, turli xildagi firibgarliklarni oldini olish va huquqiy asoslari yuzasidan taklif va xulosalar keltirilgan.