TASVIRIY SAN’AT O’QITUVCHILARINING KASBIY MAHORATLARINING SHAKLLANTIRISHNING MAVJUD HOLATI. ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Maqola oliy ta'limda tasviriy san'at sohasida yuqori malakali pedagog kadrlar tayyorlashda tasvirlash texnikasi va mahoratlarini shakllantirishga qaratilgan. Shuningdek, unda qadimgi usta rassomlarning mashhur san'at asarlariga qarab nusha olish orqali malakalarini takomillashtirish haqida so'z boradi.