PEYZAJNING DEKORATIV YECHIMI USTIDA ISHLASH JARAYONIDA BOSHLANG‘ICH MAKTAB O‘QUVCHILARINING IJODIY QOBILIYATLARINI RIVOJLANTIRISHNING ILMIY VA NAZARIY ASOSLARI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu maqolada maktab o‘quvchilarining badiiy ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirishda tasviriy san’atning amaliy ahamiyati, peyzajning dekorativ yechimi, mashhur pedagog rassomlarning bu xususidagi tadqiqotlari hamda ilmiy fikrlari keltirilgan.