O’zbek davlatchiligi tarixida Termuriylar o’rni va diplomatsiyasi ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu maqolada O’zbek davlatchiligi tarixida o’chmas iz qoldirgan A.Temur va Temuriylar davlatining asosan ilm-fan va bir qancha mamlakatlar bilan olib borgan diplomatik aloqalari haqida qisqacha bayon etilgan