INSON SOG`LIG`I ENG MUHIM JIHATDIR. ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Inson hayoti va sog`lig`i davlat tomidan muhofaza qilinadi va unga qarshi jinoyatlar jinoiy javobgarlikka tortilshiga sabab bo`ladi