CHET TILINI O’RGANISH—DUNYOGA YO’L OCHISH ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Maqolada hozirgi kunda chet tilini o’qish va o’rganish naqadar ahamiyatli ekanligi, chet tilini bilish orqali yangi imkoniyatlar paydo bo’lishi va bunga erishish yo’llari haqida fikr yuritiladi.