BINOLARNING KONSTRUKTIV SHEMALARI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu maqolada binolarning konstruktiv shemalari ko’rsatib o’tilgan