КОРРУПЦИЯ ВА МИЛЛИЙ ТАРАҚҚИЁТ ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Мақолада ижтимоий ҳимоя тизимида эмпирик тадқиқотларни ташкил этиш ва ўтказишда эксперт сўрови усулининг самарадорлиги ўрганилган. Ўзбекистонда аҳолининг эҳтиёжмант қатламларини ижтимоий ҳимоялаш тизимини рақамли теҳнологиялар асосида такомиллаштириш истиқболлари эксперт баҳолаш методологияси асосида очиб берилган.