ЙОҲАН ВОЛФГАНГ ГЁТЕНИНГ «ҒАРБУ ШАРҚ ДЕВОНИ» АСАРИ ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ушбу тезисда тадқиқотчи буюк немис шоири ва мутаффакири Йоанн Волфганг Гётенинг “Ғарбу шарқ девони” асарига қисқача таъриф бериб, асардан парча келтиради ва ўқувчиларда девон ҳақида тушунча уйғотади.