KORXONA FAOLIYATININING TASHKILIY VA IQTISODIY ASOSLARINI TAKOMILLASHTIRISH ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Bozor iqtisodiyoti sharoitida har qanday ishlab chiqarish yoki xizmat ko‘rsatish subyekti bo‘lgan korxonalar mamlakatning iqtisodiy rivojlanishida muhim o‘rin tutadi. Korxona faoliyatining muvaffaqiyati nafaqat texnologik imkoniyatlar va moliyaviy resurslarga, balki ularning tashkiliy va iqtisodiy asoslarini to‘g‘ri yo‘lga qo‘yishga ham bevosita bog‘liqdir.