BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARI VA ULARNING AXLOQIY QADRIYATLARNI ANGLASH JARAYONI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining axloqiy qadriyatlarni anglash jarayoni, bu jarayonning psixologik-pedagogik xususiyatlari va uni shakllantirishda samarali metodlar haqida so‘z yuritiladi. Shuningdek, o‘qituvchi va oila hamkorligining bu boradagi roli yoritiladi.