TURIZMDA DISTANSIYA KONSEPSIYASINING SHAKLLANISHI VA RIVOJLANISH BOSQICHLARI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada turizm sohasi rivojida destinatsiya tushunchasining shakllanishi, uning nazariy-iqtisodiy asoslari va rivojlanish bosqichlari yoritilgan. Shuningdek, turistik distansiya konsepsiyasining shakllanishi va uning hududlararo iqtisodiy aloqalarni rivojlantirishdagi o‘rni tahlil qilingan.