MAKTAB O‘QUVCHILARI UCHUN INTERAKTIV METODLARGA ASOSLANGAN DARSLARNI TASHKIL ETISH ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy ta’lim jarayonida interaktiv metodlarning o‘rni va maktab o‘quvchilari uchun ta’lim samaradorligini oshirishdagi ahamiyati tahlil qilinadi. Dars jarayonlarini faol o‘quv metodlariga asoslangan holda tashkil etishning usullari, pedagogik yondashuvlar hamda ularning samaradorlik darajalari yoritiladi.