ЁШЛАРНИНГ ОТА-ОНАЛИК РОЛИГА ПСИХОЛОГИК ТАЙЁРЛИК ДАРАЖАСИ ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ушбу илмий мақола ёшларни оилага тайёрлаш муаммосини улар ўртасида ўтказилган сўровнома асосида ўрганилган натижалар асосида таҳлил қилади. Тадқиқот методологиясида ёшларни ота-оналикка тайёрлигини ўрганишга қаратилган муаллифлик сўровномаси қўлланилган.