O’SMIRLIK DAVRIDAGI PSIXIK RIVOJLANISHNING ASOSIY XUSUSIYATLARI VA BOSQICHLARI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
O‘smirlik davri shaxsning psixik rivojlanishida muhim bosqich bo‘lib, unda kognitiv qobiliyatlar, emotsional barqarorlik va ijtimoiy munosabatlar jadal shakllanadi. Ushbu tezisda o‘smirlikning psixik rivojlanish xususiyatlari, bosqichlari va ularni belgilovchi omillar o‘rganiladi hamda bu jarayonning shaxs shakllanishidagi ahamiyati ko‘rsatiladi.