SINFDAN VA MAKTABDAN TASHQARI ISHLAR HAQIDAGI QARASHLAR ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Hozirgi kunda dunyoning barcha davlatlari kun sayin rivojlanib borayotgan bir vaqtda har bir yurt avvalo o’z ta’lim tizimiga katta e’tiborni qaratishi ayni muddao hisoblanadi. Shu bilan birga bizning jonajon yurtimiz O’zbekiston ham bundan holi emas, ya’ni ayni vaqtda yurtimizdagi ta’lim va tarbiyaga bo’lgan e’tibor va qarashlar kundan kunga ortib yuksaklikka intilmoqda