SHAXSNING PSIXOLOGIK BARQARORLIGI VA UNI SHAKLLANTIRISH OMILLARI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Mazkur maqolada shaxsning psixologik barqarorligi tushunchasi, uning belgilari, psixik sog‘lomlikka ta’sir etuvchi omillar hamda barqarorlikni shakllantirishda psixologik yondashuvlarning o‘rni tahlil etiladi. Shaxs ruhiy holatining muvozanatga kelishi, ijtimoiy omillarga qarshi turishi va stressga bardoshlilik darajasi asosiy ilmiy muammo sifatida ko‘riladi.