MА’NАVİYАT VА SАN’АTNİNG O‘ZАRO BOG‘LİQLİGİ ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada ma’naviyat va san’at o‘rtasidagi o‘zaro bog‘liqlik tahlil qilinadi. Maqolada san’at inson ruhiy olamini boyitishda, axloqiy qadriyatlarni shakllantirishda va jamiyatda ijobiy ijtimoiy muhitni yaratishda qanday rol o‘ynashi ko‘rsatib beriladi.