BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARNING MA’NAVIY MADANIYATINI SHAKLLANTIRISH YO’LLARI. ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Maqola boshlang’ich sinf O’quvchilarining ma’naviy madaniyatini shakllantirish  yo’llari haqida fikr yuritilgan