ATOYINING “NETTI, NE BO‘LDI” RADIFLI G‘AZALINING LINGVOSTATISTIK TAHLILI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
mazkur maqolada Atoyining “Netti, ne bo‘ldi?” radifli g‘azali tarkibidagi so‘zlar lingvostatistik tahlilga tortilgan. Til birliklari Grammatik jihatdan so‘z turkumlariga ajratilib, o‘z va o‘zlashma qatlam nuqtayi nazaridan tahlilga tortilgan.