ATOYI TUYUQLARIDA SHAKLDOSHLIK HODISASINING IFODALANISHI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
mazkur maqolada omonim va shakldoshlik hodisalariga munosabat bildirilgan. Ushbu tushunchalarning har doim har o‘zaro muvofiq kelmasligi, ularning Atoyi tuyuqlarida qo‘llanilishiga doir tahlillar keltirilgan.